IVA-Z d.o.o. HR-IVANIĆ-GRAD, Majdekova 7, Tel:01 2888 754 info@iva-z.hr

Bojler za pripremu tople vode

Upotrebom plinskog protočnog grijača vode korisniku je na raspolaganju velika udobnost zahvaljujući protočnom načelu te modulirajućem plameniku. Voda koja protječe zagrijava se na namještenu konstantnu temperaturu toliko dugo dok se troši topla voda.

Uređaji atmoMAG s priključkom na klasiËan dimnjak poizvode se u tri izvedbe ovisno o učinku (5 l/min; 11 l/min i 14 l/min). Uređaji turboMAG s fasadnim priključkom proizvode se u dvije izvedbe (11 l/min i 14 l/min).

Kada je riječ o načinu paljenja plamenika, u ponudi je više različitih verzija uređaja:
– atmoMAG XZ: uređaji su s pripalnim plamenom i upaljačem Piezzo
– atmoMAG XI: uređaji posjeduju izravni elektronski start na baterijski pogon
– atmoMAG GX: uređaji posjeduju generator s turbinom koji uslijed protoka vode daje potrebnu struju za paljenje plamenika.

Kod uređaja turboMAG neophodan je priključak na električnu mrežu 220V/50Hz.

 

atmoMAG

atmoMAG

KOTLOVI Kotlovi Viadrus Kotlovi Centrometal BOJLERI Bojler za grijanje Bojleri za grijanje i toplu vodu Bojler za pripremu tople vode RADIJATORI PUMPE CIJEVI I FITINZI Plinski protočni grijači vode s priključkom na dimnjak Ovisno o modelu, protok tople vode od 11 i 14...
turboMAG

turboMAG

Protočni bojleri turboMAG rade neovisno od zraka u prostoru u kojemu se nalaze, zahvaljujući komori s podtlakom te ventilatoru putem kojega se prisilno odvode dimni plinovi te…